Häckklippning

Häcken är ansiktet utåt och skvallrar en hel del om vad som kan tänkas finnas innanför. En strikt klippt häck ger inte samma intryck som en friväxande blommande blandhäck med färgskiftningar året runt. Olika växter kräver olika förutsättningar så det bästa är inte alltid vad man har tänkt sig.

Anlita alltid en fackman vid beskärning då en felklippt häck kan ta år att reparera och kan förkorta häckens livslängd väsentligt. Vi är utbildade och beskär alla sorters häckar.

Plantera häck

Vi planterat alla sorters häckar och buskar, varför inte välja en ätlig häck. Inte att förglömma är att en solitärbuske (ensam buske) kan spela huvudrollen i en del av trädgården när den ges plats att glänsa.   

I en bland häck kan en ha många roliga och vackra buskar som är ätliga även om inte alla nödvändigtvis måste ätas. Om du inte orkar eller vill äta upp allt då hjälper småfåglarna dig eller tvärtom du hjälper dessa. Här väljer vi bärbuskar som bjuder på vacker blomning och vackra höstfärger såklart kan man ha inslag av andra egna favoriter om man vill det.

Häckklippning i Malmö, Veberöd, Skåne