Trädplantering

Erfarenhet hjälper

Det sägs att den bästa tiden för att plantera ett träd är för tjugo år sedan men den näst bästa tiden är nu. Vi har erfarenhet från plantering av hundratals träd och vet vad som krävs för att ge det specifika trädet rätt förutsättningar under den ibland svåra etableringstiden. Så funderar du på att plantera ett träd eller vill ha råd om vilket träd som kan vara bra för den tilltänkta platsen tveka inte att kontakta oss så ska vi hjälpa dig.

Trädet en symbol för liv

Att plantera träd är en investering för framtiden och för det liv och nya dimensioner det ger till trädgårdsrummet. När, var och hur är frågor som måste besvaras om man vill ta hand om den investering som faktiskt ett träd är, både ekonomiskt för den enskilda och ur ett samhällsperspektiv.  

Varför ska man plantera träd?

Förutom självklara anledningar som de positiva effekterna på miljön i stort eller att de ger skörd i många former så är det många väljer att plantera ett träd som symbol. Det kan vara en symbol för tillökning i familjen eller för att ära någon som fyller jämt eller föreviga någon som gått bort. Det är något mäktigt och mystiskt med träd och så har det varit i alla tider.